söndag 26 december 2010

Julens kommentarer...

"God Jul i från julklappen.", sagt av mitt barnbarn Ludde, 2, 5 år när han skulle sova middagssömn inför julaftonskvällen och säkert låg och grubblade över alla julens fraser. Och det paket han fått öppna på julaftonsmorgonen.
"Det kändes som om vi åt i Stockholm City.", tyckte min son om två leksaks-brandbilars oupphörda tutande som getts i julklapp till hans son med kusin. De två små (lika gamla) kusinerna hade ätit julmiddagen på två röda sekunder och fick roa sig med att öppna var sitt paket i förväg -brandbilarna- medan de vuxna åt färdigt.
"Löksillen är jättestark!", sagt av vår dotter då hon vid julbordet åt av sin pappas egenhändigt lagade sillinläggning. "Löksillen är perfekt!", sagt av dotterns pappa på juldagen då han i ensamt majestät njöt av sin inläggning.
"Nu gör jag en Thomas Pettersson.", tyckte marmor när hon klockan tio på julaftonskvällen sjönk ner i soffan för att njuta av en svart/vit film från 40-talet. Komikern hade sagt i teveshowen Robins att detta var hans njutning på julkvällen -gammal ofärgad film och en ask choklad.

Thomas Pettersson kopplar av med en svart/vit film på julafton.
I farsen Kuta och Kör med kollegorna Niclas Hjulström t.v
och Per Eggers t.h. är det däremot full rulle!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar